ИЗКУСТВОТО НА МЛАДОСТТА С ПРОДУКТИ ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО
10 СЪВЕТА ЗА ПЕРФЕКТНА ГРИЖА ЗА ЛИЦЕТО

10 СЪВЕТА ЗА ПЕРФЕКТНА ГРИЖА ЗА ЛИЦЕТО

Сияйно красивият тен в повечето случаи не е случаен. По-скоро това е резултат от здравословен начин на живот - и правилната грижа за лицето, която оптимално отговаря на индивидуален тип кожа. Без значение дали имате суха или мазна, чувствителна или лесно раздразнима кожа: Грижата за кожата трябва да бъде съобразена с нуждите точно на Вашата кожата. Следващите 10 съвета ще ви помогнат да се грижите за лицето си по възможно най-добрия начин.
 

1. Кремовете овлажняват кожата

Вашите ритуали за грижа към кожата трябва да включват използването на подходящи кремове за лице. В допълнение към ежедневното почистване на кожата, те помагат за ефективна грижа за лицето, така че тена да сияе. Важно е да изберете продукт, който е идеално подходящ за Вашия тип кожа и нейните специфични нужди. Внимателно нанесете малко количество от крема върху лицето. Лекото потупване е по-добро от триенето.
Дневните кремове осигуряват на кожата дълготрайна хидратация. В допълнение, дневните кремове укрепват кожната бариера, така че външните влияния да не могат да атакуват силно хората с кожни проблеми. По този начин кожата е идеално въоръжена срещу вредните влияния на околната среда като UV лъчи или токсини във въздуха. Нанесете крем върху лицето в края на почистващия ритуал. Дневен крем като EVENSWISS  БАЛАНСИРАЩ КОМПЛЕКС ЗА ЛИЦЕ/BALANCING COMPLEX също е добра основа за последващо нанасяне на грим.
Трябва също да използвате крем за лице през нощта, за да се грижите за кожата си. Това е времето, в което кожата на лицето може да се възстанови. Специалните продукти за грижа му помагат да се регенерира. Това прави външния вид на кожата още по-свеж на следващата сутрин. Всички продукти за грижа за лицето на EVENSWISS са много подходящи за дневна и нощна употреба. Като нощен крем препоръчваме особено богатия и интензивно грижовен EVENSWISS БОГАТ ВЪЗСТАНОВЯВАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО/RICH REGENERATING CREAM или РАЗКРАСЯВАЩА МАСКА ЗА ЛИЦЕ /SUBLIME REVEALING MASK.
 

2. Защо правилното почистване на лицето е толкова важно

Ежедневната грижа за лицето включва и почистване. Тук е важно да намерите продукт за грижа, който е специално разработен за вашия тип кожа. В EVENSWISS ще намерите почистващи продукти за лице, които са оптимално адаптирани към съответния тип кожа. След почистване на лицето, кожата е оптимално подготвена за последващи грижи. Активните съставки вече могат да се абсорбират по-добре от кожата. Трябва да почиствате лицето си сутрин и вечер.
 

3. Защо не се препоръчва почистване само с вода

Много хора смятат, че е достатъчно лицето да се почисти с хладка вода, ако е необходимо. Това е особено вярно, когато лицето рядко носи грим. Не е необходим почистващ препарат, защото в крайна сметка не може да се премахне грим? Няма начин! Не само отстраненият грим може да натовари кожата. Други частици мръсотия също се отлагат върху кожата на лицето през деня или през нощта. Самата кожа произвежда себум, който може да причини нечистотии като пъпки и черни точки.
Ако използвате само вода за почистване на лицето си, няма да можете да премахнете всички замърсявания. Мазнините не са разтворими във вода, поради което остават върху кожата. Следователно почистването на лицето само с вода не е цялостно и не третира кожата оптимално. Затова винаги използвайте подходящ почистващ препарат, който ви понася добре.
 

4. Бъдете последователни: използвайте серията грижи за грижа за лицето

В грижата за лицето също е важно кожата да не се дразни излишно. Разбира се, трябва да опитате нов продукт, за да видите дали можете да го понесете добре. Въпреки това, не трябва да го променяте твърде често, ако е възможно. След като сте намерили добър продукт за грижа за кожата, има смисъл да изберете подходящи продукти за грижа за кожата за останалите компоненти на ежедневната и редовна грижа за лицето. Вероятността да се справите добре с всички продукти в гамата грижа за кожата е по-висока, отколкото, ако използвате много различни продукти
Специалните серии в грижа за кожата са предназначени да се грижат за определен тип кожа. Те отговарят оптимално на свързаните с тях нужди на кожата и се допълват идеално. Сухата кожа има различни изисквания за грижа в сравнение с мазната кожа. Уверете се, че сте избрали гама грижа за кожата, която наистина подхожда на вашата кожа. Само така   ще получите това, от което наистина се нуждае, за да заблестите свеежо и красиво.
 

5. Редовните маски осигуряват на кожата хранителни вещества

Подходящите маски за лице помагат да се запази кожата свежа и жизнена. В ежедневието кожата на лицето е изложена на много различни видове стрес, включително токсини от околната среда и неблагоприятни метеорологични условия. Затова е препоръчително да се използват маски редовно. В зависимост от маската, тя изпълнява различни функции: Почиства кожата интензивно, премахва излишните кожни клетки и овлажнява.
Кой продукт е подходящ зависи от Вашия тип кожа. Ако имате суха кожа, трябва да използвате овлажняващи маски. Мазната кожа, от друга страна, има различни нужди, тъй като има тенденция да бъде пречистена и мазна. По правило има смисъл да се използва богата маска за лице веднъж седмично за интензивна грижа за кожата на лицето. РАЗКРАСЯВАЩА МАСКА ЗА ЛИЦЕ/ SUBLIME REVEALING MASK от EVENSWISS  е подходяща за тази цел.
 

6. Грижа за околоочния контур.

Не трябва да оставяте очите си навън по време на ежедневната грижа за кожата. При премахването на грима е важно очите да не бъдат атакувани. Използвайте само продукти, които са подходящи за почистване на чувствителната зона около очите. Използвайте нежни продукти и не търкайте очите без нужда.

Има и специално разработени продукти в грижа за околоочния контур. Зоната около очите е не само чувствителна, но и една от зоните на лицето, където се появяват бръчки и линии. Тъй като кожата около очите е много тънка, обикновено не е достатъчно просто да използвате нормални кремове за лице.
Продуктите на EVENSWISS помагат за намаляване появата на бръчки. Освен това облекчават подуването и прикриват по-тъмните зони около очите. Ефективните съставки осигуряват на очите необходими хранителни вещества за ефективна регенерация. Така очите винаги изглеждат свежи и сияещи.
 

7. Концентрираните серуми помагат за лечение на кожни проблеми

Концентрираните серуми са добро допълнение към интензивната грижа за лицето. Можете да ги използвате за лечение на кожни проблеми като суха кожа, бръчки и линии или кръгове под очите. Концентрираните серуми на EVENSWISS са подходящи за употреба при всички типове кожа. Специалните продукти помагат за редуциране на бръчките, видимо намаляват възрастовите петна или  торбичките под очите.
Такива концентрирани серуми са подходящи и за ревитализиране на скалпа. Ако редовно комбинирате грижата за кожата си с такива бустери, ще помогнете на кожата си да изглежда млада и свежа. Изберете бустер, който отговаря на индивидуалните нужди на вашата кожа. Само тогава ще постигнете оптимални резултати.
 

8. Правилната грижа за зряла кожа

Вероятно всеки човек иска кожа, която е стегната, свежа и без несъвършенства. С възрастта се появяват фини линии, бръчки и по-късно старчески петна. Подходящите продукти в грижа за този проблем помагат за забавяне на видимите признаци на стареене на кожата. Зрялата кожа има различни нужди от младата. Ето защо винаги трябва да коригирате продуктите си в грижа за кожата съответно. Използвайте крем, който ефективно подпомага обновяването на кожата на лицето.
Подмладяващият серум EVENSWISS е идеален за зряла кожа. Помага за забавяне образуването на бръчки. Серумът може да се нанася върху лицето и шията сутрин и вечер след почистване. Също така, нашият Бустер № 1 - Против бръчки помага на кожата да изглежда млада и свежа. Осезаемо стяга кожата и може да се използва два пъти на ден.
 

9. Проверете аптечката си

Някои орални контрацептиви, антибиотици, лекарства за безплодие и лекарства против гърчове могат да доведат до обриви, казва Джеръм Лит, дерматолог в Бийчууд, Охайо. Антихистамините, диуретиците и някои антидепресанти могат да причинят суха кожа. И някои антибиотици, диуретици и лечения за диабет могат да ви направят уязвими към увреждане от слънцето. „Ако откриете, че кожата ви реагира по-силно, докато приемате конкретно лекарство, говорете с вашия лекар“, казва Лит. „Той или тя може или да намали дозата, или да ви превключи на друго лекарство.“
 

10. Използвайте нежни пяни в грижа за кожата на лицето

Не трябва да използвате постоянно маски за лице. Нежните пяни и специалните четки за лице също са подходящи за вашата рутинна грижа за кожата на лицето. Почистващите пяни на EVENSWISS премахват излишните кожни люспи и правят кожата по-гладка.

Отново: Изберете продукт, който е съобразен с вашата специфична кожа.
Нашата почистваща почистваща пяна помага за премахване на себум и други замърсявания от нечистата кожа. Нанасянето на пяна почиства кожата дълбоко в порите и предотвратява образуването на пъпки и черни точки. След почистване на пяната трябва да използвате крем за грижа, тъй като това може да разгърне ефекта си сега особено добре.

Контакти