ИЗКУСТВОТО НА МЛАДОСТТА С ПРОДУКТИ ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО
DERMATOPOIETIN® РЕВОЛЮЦИЯ В ГРИЖА ЗА КОЖАТА
DERMATOPOIETIN® РЕВОЛЮЦИЯ В ГРИЖА ЗА КОЖАТА
DERMATOPOIETIN® НАСЪРЧАВА ПРОИЗВОДСТВОТО НА КОЛАГЕН, ЕЛАСТИН И ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА, КОЕТО ПОДПОМАГА ЕСТЕСТВЕНИЯ ПРОЦЕС НА ОБНОВЯВАНЕ НА КОЖАТА.
На всеки 28 дни всички клетки се регенерират,  най-повърхностните клетки се заменят с нови. Този процес  е много по-бърз при бебетата и се забавя през целия ни живот.
Детайли
ПРАВИЛНА ГРИЖА ЗА МАЗНА И КОМБИНИРАНА КОЖА
ПРАВИЛНА ГРИЖА ЗА МАЗНА И КОМБИНИРАНА КОЖА
Всяка кожа се нуждае от грижа, която е точно съобразена с нейните нужди. С неподходящ продукт и грижи можете да раздразните кожата на лицето си и да влошите състоянието му. Ако имате мазна или комбинирана кожа, ще ви трябват определени продукти и кремове за лице, отколкото, ако имате суха или лесно раздразнима кожа. Нашите съвети ще ви помогнат да намерите най-добрата и оптимална грижа за лице за мазна и комбинирана кожа.

 
Детайли
10 СЪВЕТА ЗА ПЕРФЕКТНА ГРИЖА ЗА ЛИЦЕТО
10 СЪВЕТА ЗА ПЕРФЕКТНА ГРИЖА ЗА ЛИЦЕТО
Сияйно красивият тен в повечето случаи не е случаен. По-скоро това е резултат от здравословен начин на живот - и правилната грижа за лицето, която оптимално отговаря на индивидуален тип кожа. Без значение дали имате суха или мазна, чувствителна или лесно раздразнима кожа: Грижата за кожата трябва да бъде съобразена с нуждите точно на Вашата кожата. Следващите 10 съвета ще ви помогнат да се грижите за лицето си по възможно най-добрия начин.
Детайли
Контакти